SCRABBLECLUB QUERCUS RONSE
RONSE • Een scrabbleclub als een ander, maar toch ? Het spel wordt gespeeld volgens de zogenaamde 'Duplicate methode' en volgens de regels van het NTSV vzw. Lidmaatschap is op jaarbasis amper 10€ en dit bedrag puur je in Ronse in overvloed terug.

Het scrabble spel is een gezelschapsspel en bij Quercus zijn deze 2 elementen voornaam aanwezig: "gezelschap" en "spel", extra leuk gemaakt met een gezonde dosis sportiviteit en competitie.

Quercus Ronse komt 2 keer per maand bijeen om samen scrabble te spelen, en dit op zondagmorgen om 9u30. De club organiseert daarbij ook nog ieder jaar een scrabbletornooi waar scrabbelaars uit gans Vlaanderen en Nederland op het appel zijn. Met 120 tegelijk aan de tafel ? Moet je meegemaakt hebben.

Daarom nodigen wij allen uit de omgeving van Ronse, Oudenaarde en Brakel uit om het minstens één keer te proberen. Kom naar 't Rosco, er is plaats voor velen. Het scrabblelokaal is toegankelijk voor personen met lichamelijke beperkingen. En ja, vooraleer we het vergeten, één keer proberen is GRATIS.

Contact: info@quercus-ronse.be
mail ons
0032.0478 583 604
Olifantstraat 20
9600 Ronse
breng me hierheen